24. okt, 2016

Spansk vecka & lite jam

Efter att klarat av förra veckans tema för basisten som var "blues på land & sjön" så går basisten nu in i ny vecka med nytt tema. Denna veckas tema får bli "spansk vecka & lite jam". Trevliga utmaningar väntar denna intensiva vecka.

Det som händer i veckan är att Danny Del Toro som är en av Spaniens skickligaste bluesmusiker kommer till Stockholm med flyget direkt från Spanien för att spela munspel och sjunga under kommande vecka. Först på Stampen tisdag 25/10 blir det att bompa ståbas med honom ihop med Danny och Jan Sjöberg gitarr och sång och Jonathan Westling trummor. Fredag på Wirströms samma sättning som från tisdag på Stampen och lördag dags igen fast nu utökas bandet med piano med  en av stockholms skickligaste pianister som backar upp bandet nämligen Daniel Karlsson. 

Inte nog med det, på lördag klämmer jag in bluesjammet på Engelen mellan 14 till 18. Då får jag äran att vara husbandets basist. Ska bli spännande och roligt att få lira på Engelen och få jamma med många skickliga och duktiga musiker. 

Söndag avslutas med att gå in i studio för att lira in några heta spår på en CD som Danny ska ha med sig hem till Spanien så dom nordiska bluestonerna sprids i södra delen av Europa Ler

Hoppas vi ses i veckan alla blueslovers. Kom till gamla stan Stockholm nu i veckan, Tisdag på Stampen, Fredag på Wirströms, Lördag e.m Engelen och avslutningsvis Lördag kväll på Wirströms.

Varmt välkomna Cool.