2. nov, 2016

Vintertid

Efter förra veckans tema "spanska veckan & lite jam" då vädret fortfarande var höst så har vi nu denna vecka fått vinter, det är som bekant numera vintertid !!!! Dubbdäcken är påsulade på turné vagnen och nu väntar en helg i gamla stan där snön nu sakta men säker lägger sig till ro. Fast det hindrar inte the blues, the show must go on ! 

Förra veckan fylldes med många gig ihop med Danny Del Toro från Spanien och där imellan ett jam på Engelen. Veckan gick fort, äta, sova, jobba och spela. Så fullt upp med andra ord men otroligt roligt och lärorikt så klart.

Denna vecka lite lugnare, gig fredag på S:ta Clara, husbandet "Clara Houserocker" som leds av Per Ängkvist och mitt jobb är som vanligt att husera där med min bompabas. Lördag intas källaren på Wirströms med "Blue Trio" där mina kompisar är Jan Sjöberg, sång och gitarr, Björn Viitanen, trummor och extra förstärkning denna kväll en av Stockholms skickligaste musiker på saxofon, Nicklas Dahlin.

Som vanligt både på Clara som på Wirströms så är det fri entré och baren är öppen.

Så gör som jag redan gjort, sula på vinterdäcken, lämna vintern en stund och kom in till gamla stan ner i dessa varma hemtrevliga källarutrymmen för att svepas in i varma och sköna blåa toner natten lång.

Ses Cool