24. nov, 2016

Stampen vecka 47

Nu har vi redan vecka 47 och Stampen blir mitt hem nu på fredag kväll. Intar då scen med min bompabas för att lira med "Thomas Grahn Bluesband". Bandet som tar sin inspiration från tidsepoken 50/-60 talet med de stora mästarna som Muddy Waters, Junior Wells, Little Walter och Freddy King m.m. som sina förebilder.

Ska bli otroligt kul med tanke på att förutom att det är roligt att spela i detta band så har vi just denna kväll en nykomling in i bandet. Daniel Karlsson på piano. Vi önskar Daniel välkommen som vikarierar hedersamt för Magnus Rydh. Daniel lirar pianoblues som en "old man" fast han bara är i dryga 25 års åldern. Lovar er att han klår många av oss gamlingar med råge.

För övrigt i bandet utöver mig själv och Daniel hittar vi på munspel och sång Thomas "fällkniven" Grahn, gitarr och sång Thomas "Mr Blue" Hammarlund och på trummor Ola Ragnar. 

Lite tillbaka blick från förra veckan så flöt den på helt enligt plan. Rep med nytt band, check! Bluesjam på S:ta Clara med Thomas Hammarlund, check! Gig på Wirströms med "Tompas Bluesband", check! 

Spelningen nu på fredag Stampen hoppas vi på fullsatt, blir alltid lite x-tra kul att spela då Ler
 stort

Välkomna till "bluestown" nu på fredag, vi ses hoppas jag Cool