4. jan, 2017

Årets första inlägg i bloggen

Varmt välkommen året 2017! Hoppas 2017 kommer bli ett fint bluesår för oss alla som gillar "the blues". Nya friska tag för att hålla igång verksamheten och det blir rivstart januari månad med ett antal trevliga gigs i Stockholm, gamla stan. 

Första giget ut är nu på lördag på Wirströms pub med "Blue Trio". Mina spelkamrater på lördag är: Jan Sjöberg, sång och gitarr och Thomas Lingman på trummor. Det kommer vara x-tra roligt att få spela nu på lördag med Lingman på trummor. Sist vi spelade ihop var med "Blues4U" för snart 10 år sedan. Men Lingman är en klippa på trummor så jag kommer att kunna luta mig säkert och bekvämt som basist mot hans fasta slag på sina trummor. 

Där efter resten av januari blir gigs på Stampen, S:ta Clara och Wirströms så klart, klicka dig in under fliken "Turné" på min hemsida så hittar du exakt vart och när och med vem jag kommer spela med framöver. 

Förra veckan var jag till New York och besökte ett antal olika musikklubbar så nu har man inspiration kan jag lova. Amerikanska musiker i New York håller otroligt hög klass och att få bevittna dessa duktiga musiker är en ren fröjd och inspirationskälla. Så nu är man taggad kan jag lova. 

Hoppas vi ses på Wirströms pub i gamla stan Stockholm nu på lördag. Vi ses Cool...