16. jan, 2017

Tompas bluesband Vecka 03

Som rubriken lyder så kommer "Tompas Bluesband" denna vecka 03 att vara fokus i mitt musikaliska liv. Bompar ståbasen på Wirströms pub (igen) kommande helg lördag 21 januari i detta lilla eminenta bluesband "Tompas bluesband". 

Vid min sida har jag Thomas "Mr Blue" Hammarlund gitarr och sång och Björn Viitanen på trummor. Det lilla bandet med den stora bluesreportoaren, allt från Texas till Chicago blues bjuder bandet upp till.

Tillbakablick förra veckans gig på S.ta Clara bluesjam "Clara Houserockers" fredag och på Wirströms med "Howlin Hawk Bluesband" lördag var kanonkvällar på alla sätt och vis. Fullsatt hus på både S.ta Clara och på Wirströms förhöjde trycket till max. Man fick jobba hårt på ståbasen hela helgen helt klart.

Gällande lördagen på Wirströms så var det extra spännande. Fast bandet "Howlin Hawk Bluesband" är en trio i grund (Håkan Johansson sång och gitarr och Björn Viitanen trummor) så blev det fullsatt på scen ändock. Gästartister dök upp. Matte Rosén munspel och sång och Jocke Barcheus även han munspel och sång. Dessa eminenta gäster förhöjde bandet till maximal nivå med energi. Hela stället fullkomligt kokade Galen...

Men som sagt, denna vecka 03 tar vi nya tag. "Tompas Bluesband" fortsätter där "Howlin Hawk Bluesband" lämnade dvs med fullt tryck. Så håll i hatten så fortsätter vi i samma anda, dvs vi ska få hela huset att gunga till maximalt. För att lyckas så är bandet i behov av publik så klart så därför uppmanar vi nu alla musiclovers, kom till Wirströms nu på lördag så ska vi tillsammans få stället att gunga fett nice Cool. Vi ses hoppas jag !