30. jan, 2017

Bluesbloggen V05

Ny vecka och nya tag och siktet inställt på S:ta Clara kommande helg till 100 %.

Förra veckan var en (igen) höjdarkväll på S:ta Clara. Att få ingå i husbandet "Clara Houserockers" och bidra med bastoner med min bompabas är grymt roligt på alla sätt och vis. Att få spela med så många duktiga och kompetenta musik är klart den bästa musikskolan man kan gå i. Kvällen bjöd på många hungriga musiker som fick jamma kvällen/natten lång. Ledare för kvällen var Thomas "Mr Blue" Hammarlund som skötte ledandet av jammare exemplariskt bra.

Kommande helg fredag och lördag tillbringar jag på S:ta Clara med min bompabas. Först fredag i husbandet "Clara Houserockers" och lördag med "Tompas Bluesband featuring Leif Williamsson".

Söndag kryper jag in i replokalen för en gång skull med ett för mig nytt gäng som heter "Double Crossing Time" för att finslipa lite på några låtar inför kommande gig på Stampen torsdag 9 februari. Ska bli kul att få repa lite nytt material och lite x-tra kul blir det eftersom jag då kommer att fuska med elbasen så bompabasen får vila denna gång Ler stort.

Men som sagt, innan rep söndag så blir det gig på S:ta Clara fredag och lördag. Hoppas det kommer många blueslovers, musiker som vill vara med och jamma och övrig publikum som vill heja på oss musiker med en eller två goda drycker från baren, alla är som vanligt hjärtligt välkomna.

Och som vanligt på S:ta Clara, det är fri entré och baren är öppen Wow!