29. mar, 2017

Bluesbloggen vecka 13

Sista veckan i mars månad och kvartal ett av fyra år 2017 nu snart avklarad. Nu siktar vi på kvartal två med full fokus på nya gig med många duktiga musiker vid min sida + en stor och bred publik så klart, för utan publik ingen blues.

Publiken är en mycket viktig spelare för att blueslivet ska kunna fortsätta. Det är publiken som är högsta chefen. Tänkvärt: "There is only one boss. The customer. And the customer can fire everybody in the company from the chairman on down, simply by spending his money somewhere else". Tänkvärt att ha med sig i livet för att få verksamheten att rulla på utan att riskera dö ut Vinkar..

En tillbakablick från förra veckan så kan man summera att det var full fart på blueslivet. Fredag S:ta Clara bluesjam med många duktiga spelare och som sagt det viktigaste, en härligt publik som såg till att jammet kunde pågå hela kvällen/natten lång.

Lördag besökte jag jammet på restaurang Louis. Det var mycket trevligt. Åt och drack gott från köket/baren och jammade med många duktiga musiker under dryga timmen.

Söndagen ägnades åt att spela in ett gäng blueslåtar som ska ges ut på en framtida platta. Mina medmusikanter i studion hos Matte Rosén var Thomas Prim, Gustav Almstedt och Thomas Lingman. Duktiga musiker och det är alltid lika roligt att få tillbringa sin tid i studio med duktiga musiker. Ute sken solen och 20 grader varmt men vad gör det, inne i studion var det minst lika varmt Cool..

Denna vecka full fokus på att bompa ståbas med "Danny Del Toro bluesband". Danny är från Spanien, vi ses inte så ofta så tisdagen repade vi ett par timmar så att helgens framträdande sitter på plats. Fredag på Stampen och Lördag på Wirströms pub i gamla stan Stockholm. Hoppas vi ses till helgen i gammla stan alla musiclovers. Då blir det old school blues med Danny Del Toro Bluesband som består av: Danny Del Toro sång/munspel, Janne Sjöberg gitarr/sång, Jonathan Westling trummor/sång, Daniel Karlsson piano/orgel och på bompabasen så blir det jag Ler..

Vi ses i gamla stan kommande helg alla musiclovers Gilla..