6. apr, 2017

Bluesbloggen vecka 14

Äntligen är våren här, runt dryga 10 grader utomhus om dagarna, toppensköntCool. Och med våren utomhus fortsätter the blues inomhus precis som vanligt där det alltid är sommarhett oavsett tidpunkt på året Ler stort.

Förra veckan bompade jag ståbas med min Spanska musikaliska kollega Danny Del Toro. Fredagen ägnades åt Stampen och lördagen på Wirströms. Fullsatta hus och det svängde på gott då utöver mig själv och Danny i bandet har vi Janne Sjöberg, Jonathan Westling och Daniel Karlsson. Tack alla som kom och hejade på oss, ni är bara bäst kära publik.

Denna vecka blir det på Wirströms med "Tompas Bluesband". Den lilla trion som består av mig på bas, Thomas Hammarlund gitarr och hojt och på trummor hittar vi Björn Viitanen. Som vanligt kommer vi att rocka fett med en hel del Texas shuffle av bästa sort kommer bandet att bjuda på är min övertygelse. Hoppas så klart som vanligt på att alla musiclovers dyker upp för utan er kära publik, ingen show. Varmt välkomna till Wirströms pub nu på fredag, vi ses hoppas jag Wow!