13. jun, 2017

Bluesbloggen vecka 24

Nu tillbaka i bloggen efter en kort bloggpaus förra veckan. Ibland räcker tiden inte till så då får man prioritera vilka aktiviterer som ska fyllas i sitt liv som enbart som alla andra har 24 h/dygn att förfoga över. För min del fick bloggen stryka på foten. Men som sagt, nu åter för senaste nytt på bluesfronten Ler.

Kort tillbakablick vecka 23 kan summeras med att bompabasisten fick tillbringa fredag och lördag på Wirströms pub i gamla stan. Huserade med "Per Ängkvist bluesband" och det svängde på oerhört, och som vanligt på Wirströms så blev det svettigt och varmt och grymt roligt Ler stort.

Denna vecka tar jag mig till S:ta Clara för att vara husbandets basist ihop med veckans jamledare som är Thomas Prim. Som vanligt hoppas jag på många duktiga jammare som vill komma och jamma samt en stor publik så klart, för utan publik = inget jam, välkomna alla musiclovers.      

Söndag träffar jag bandet "Double Crossing Time" för ett genrep inför ett kommande gig på Stampen i gamla stan den 22 juni. Det är första gången jag spelar med detta band så vi tar ett genrep ihop för säkerhets skull. Gäller att vi håller ihop som band när vi väl kliver upp på scen. Kommer säkert gå bra, duktiga medmusikanter gör att det kommer flyta på smärtfritt är min övertygelse Vinkar.

Det får vara veckans bluesblogg gott folk! Vi ses där ute i vimlet hoppas jag Cool....