20. jun, 2017

Bluesbloggen vecka 25

Midsommarvecka med en snart ledig dag, midsommarafton, ska bli skönt att få softa lite. Men självklart så ska det fyllas ut med lite gig nu när det är midsommarvecka, inte bara softa, vad annars att förvänta när man är en tokig musiker Galen...

Förra veckans musikaliska insatser rullade på utan några konstigheter. Fredag bluesjam på S:ta Clara ihop med jamledare Thomas Prim. Det fullkomligt öste in glada jammare kvällen lång. Framför allt basister så jag kunder mingla i baren i stort sett hela kvällen snudd på. Duktiga jammare som verkligen kan lira ihop utan några problem. 

Söndagen ett rep med bandet "Double Crossing Time" inför ett stundande gig. Det flöt på bra och vi är nu taggade och står beredda att ta spelningen med en musikalisk leverans till 100%.  

Denna vecka stundar första spelning ut nu på onsdag. Blir på Wirströms pub med Thomas Prim och Gustav Almstedt. Dvs en trio, gitarr, munspel, bas samt sång så klart.

Torsdag hoppar man in på Stampen med bandet "Double Crossing Time", ett band som kör en mix av amerikansk och brittisk blues. Bandet består av John Sennett - vocals, guitar, Heikki Freisting - guitar, undertecknad - bass, Rolf Fredriksson - drums & Daniel Karlsson - piano. Ska bli x-tra grymt kul att få lira ihop eftersom det är första gång vi kör ihop som band, men som sagt, vi repade i söndags så det är förberett så vi håller ihop utan att trilla omkull är planen Wow!  

Fredag firar man midsommar = ledig, sill och poatatis så klart Galen.

Lördag ner i källaren på Wirströms pub och nu avslutas veckan med att basa i bandet "Gus & Prim Bluesband" som består av Thomas Prim - gitarr/sång, Gustav Almstedt - munspel/sång, undertecknad på bas samt Thomas Lingman - trummor. 

Så ser det ut denna midsommarvecka, hoppas vi ses där ute på dessa gig alla musiclovers Cool