16. aug, 2017

Bluesbloggen vecka 33

Nu kommit fram till mitten av augusti månad och kan konstatera att sakta men säkert har vi nu dom första tecknen på att hösten knackar på dörren. Lite svalare på morgonen och framför allt, det är mörkare på kvällarna. Skönt på sätt och vis då svalare luft och lite mörkare på kvällarna/nätterna gör att man sover så mycket bättre.

Oavsett årstid så rullar musikaliska livet på med full fart just nu. Förra veckans återblick så ser jag i backspegeln att det var en härlig musikalisk vecka då hela helgen blev ett endast långt bluesjam. Fredag på S:ta Clara där jamledare Maxie FreeMan fick leda oss och lördag jamledare Jan Sjöberg guidade oss fram kvällen lång. Som vanligt skötte sig alla exemplariskt bra på jammet, musiker som publik liksom personalen så klart. Tack alla!

Denna vecka blir det lite lugnare. Fredag bluesjam på S:ta Clara i husbandet med min bompabas där jamledare Thomas ”Mr Blue” Hammarlund leder oss fram under kvällens lopp. Kommer gå kanonbra är min övertygelse med tanke på att jamledaren är van i gården samt denna kväll har vi på trummor svängpaketet Michael Johansson. Hoppas vi ses där alla musiclovers.

Lördag blir det privatfest. På festen får man ta några toner på bompabasen så festen kan rulla på med både sång och kanske dans.

Det var det hela för denna vecka, vi ses hoppas jag på Clara nu på fredag alla musiclovers.  Cool